A Somorjai Városi Lakásgazdálkodási Vállalat
(hivatalos nevén MPBH ŠAMORÍN, s.r.o.) többlakásos lakóházak kezelésével foglalkozik (házkezelés), valamint fűtés és használati melegvíz-előállítás céljára nyújt hőszolgáltatást. Célunk, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára elfogadható áron, és kivívjuk ezzel minden egyes ügyfél elégedettségét.

Slider

Főoldal

Üdvözöljük honlapunkon

Az új honlapon minden ügyfél otthona kényelméből tájékozódhat.

A honlapon megtalálhatók a tervezett és nem tervezett áramszünetekkel kapcsolatos információk, az esetleges havária eseményekről és azok megszüntetéséről szóló tájékoztatás.

Bízunk benne, hogy mindenki megelégedésére sikerült áttekinthető internetes felületet kialakítanunk, ahol ügyfeleink, üzletfeleink és leendő megrendelőink egyaránt megtalálják a szükséges információkat.

A Somorjai Városi Lakásgazdálkodási Vállalat (MPBH ŠAMORÍN, s.r.o.) többlakásos lakóházak kezelésével foglalkozik, valamint fűtés és melegvíz-előállítás céljára nyújt hőszolgáltatást. Célunk, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleink számára elfogadható áron, és kivívjuk ezzel minden egyes ügyfél elégedettségét.